Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Увага! Діти на дорозі!
2015-09-07

Із метою здійснення комплексу профілактичних заходів щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму в перші дні навчального року  у період із 20 серпня до 20 вересня 2015 року на території Полтавської області проводиться комплекс профілактичних заходів  "Увага! Діти на дорозі".

На сьогодні залишається проблемною дисципліна серед дітей-пішоходів, а тому відділення ДАІ Миргородського міськвідділу попереджає:

- переходьте дорогу тільки по пішохідних переходах, а на перехрестях - по лініях тротуарів, інакше дитина звикне переходити, де прийдеться;

- переходьте дорогу тільки на зелений сигнал світлофора. Дитина повинна звикнути, що на червоний і навіть на жовтий сигнал не переходять дорогу, навіть якщо немає транспорту. Не переходьте дорогу на червоний сигнал світлофора: якщо дитина робитиме це з вами, вона тим більше зробить це без ВАС.

- виходячи на дорогу, припиняйте розмови. Дитина повинна звикнути, що під час переходу дороги розмовляти не можна;

- очікуючи автобус або таксі, стійте разом із дітьми тільки на посадкових майданчиках, а якщо вони відсутні, - тільки на тротуарі чи узбіччі.

- підходьте для посадки до дверей транспортного засобу після повної його зупинки. Дитина, як і дорослий, може оступитися і попасти під колесо.

- навчіть дитину бути уважною в зоні зупинки, бо це небезпечне місце для дитини. Автобус, який стоїть, зменшує оглядовість дороги в цій зоні, крім цього, пішоходи тут частіше поспішають і можуть виштовхнути дитину на дорогу.

Шановні  учасники  дорожнього руху!  Пам'ятайте,  що  немає  нічого  найжахливішого за  втрачене  життя  дитини, а каліцтво -  це  велика  трагедія  як  для  дитини,  так  і  для її  батьків.

Державтоінспекція  бажає  всім  учасникам  дорожнього  руху  безаварійних  доріг,  гарного  настрою  та  відмінного  здоров'я   юному  поколінню.

Ігор Ксьонз,

начальник ВДАІ (з обслуговування м.Миргорода

та Миргородського р-ну)  УМВС України в Полтавській області

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]