Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Усі захисні споруди і укриття в громаді мають бути відчиненими!
2023-06-02

Споруди цивільного захисту мають бути відчиненими і доступними для мешканців під час загрози ракетних ударів РФ. На цьому на оперативній нараді з відповідальними за укриття наголосив перший заступник Миргородського міського голови Олександр Острянин. Безпека людей – перш за все! Тому на вихідних працюватиме  відповідна комісія з числа працівників Миргородської міської ради, рятувальників та поліції, які перевірять доступність до укриттів. Якщо під час повітряної тривоги укриття, закрите і немає відповідальної особи, яка б могла вам допомогти, чи укриття не працює, просимо  негайно повідомляти за телефонами: 05355-5-25-01; 050-32-45-630  або"101" та "102".

На засіданні міської комісії з питань ТЕБ та НС  було надано доручення комісії, яка працюватиме цілодобово та перевірить  доступність до укриттів.

Через загрозу  ракетних обстрілів міська влада закликає жителів громади не нехтувати сигналами повітряної тривоги та одразу йти в укриття. Брати з собою теплий одяг, воду, запас їжі, зарядні пристрої для телефонів.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]