Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Урочистості з нагоди 100-літнього ювілею курорту "Миргород"
2017-05-13

12 травня на сцені палацу культури курорту "Миргород" відбулися урочистості з нагоди 100- річчя ПрАТ "Миргородкурорт". У святкових  заходах взяли участь почесні гості та друзі. З нагоди ювілейної дати працівникам оздоровниці вручили нагороди та відзнаки різного рівня. Серед почесних гостей свята: представники Міністерства соціальної політики, народні депутати, очільники обласної, міської та районної влади, Укрпрофоздоровниці.

Вітаючи колектив кращого курорту світу курорту зі святом, міський голова Сергій Соломаха подякував ветеранам та команді на чолі з Генеральним директором, заслуженим лікарем України Олександром Гавловським за професіоналізм, розвиток санаторно-курортної галузі, туристичної привабливості миргородського краю. Побажав трудовому колективу подальших успіхів, процвітання та мирного всім неба.

Урочисте вручення нагород супроводжував гранд-концерт "Курорт - сонячна квітка" за участю Національного Заслуженого Академічного українського народного хору ім. Григорія Верьовки з широким репертуаром українських народних пісенних, музичних і хореографічних колективів, Національного президентського оркестру, Національного заслуженого академічного ансамблю танцю ім. Павла Вірського, вокального квартету "Гетьман", Заслужених артистів України  та солістів-вокалістів ПК курорту "Миргород". Урочистості та тріумфальний концерт транслювали на ЛЕД-екрані площі курорту.

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]