Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Урочистості до Дня матері та Міжнародного дня сім’ї
2018-05-16

Святковий захід, присвячений Дню матері та Міжнародному дню сім’ї, відбувся у краєзнавчому музеї. На святі провели урочисту реєстрацію новонароджених та відзначили родини, які докладають максимальних зусиль для розвитку здібностей своїх дітей, а також дружніх багатодітних сімей.

Міжнародний День родини для України відносно молоде свято і відзначається з 2012 року. Українці завжди шанували сім’ю і родинні зв’язки. Бо це -  завжди найнадійніша опора і підтримка. І саме від неї залежить, якими людьми ми виростаємо, як сприймаємо світ та ставимося до інших людей, до своєї країни. Вже традиційно в нашому місті провели святковий захід з нагоди Дня матері та Міжнародного Дня сім’ї.  Організаторами свята виступили виконавчий комітет Миргородської міської ради, відділ культури, відділ освіти, відділ молоді та спорту, центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Відкрила урочистий захід секретар міської ради Гирка Наталія, яка щиро привітала гостей свята та побажала присутнім миру і злагоди у домівках, здоров’я дітям, радості від їх успіхів та досягнень. Особливо зворушливим моментом було урочисте вручення свідоцтв про народження двом немовлятам – новим жителям міста. Церемонію провела начальник Миргородського міського відділу ДРАЦС Ніна Марцинковська.

Подарунками, квітами та цукерками привітали родини миргородців, які доклали максимальних зусиль для розвитку спортивних, творчих, навчальних здібностей своїх дітей, а також дружніх багатодітних сімей. Святковий настрій присутнім створювали вихованці Народної студії естрадного вокалу «Соняшник».

Організатори свята переконані, що такі заходи сприяють підтримці активних родин, що своїм прикладом показують, якою має бути українська сім’я.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]