Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Урочисте відкриття Міжнародного музичного фестивалю "В гостях у Гоголя"
2018-07-03

У понеділок, 2-го липня, у Миргороді відбулося урочисте відкриття Міжнародного музичного фестивалю "В гостях у Гоголя". Уже вчетверте мистецька подія проходить на миргородській землі і дарує естетичну насолоду поціновувачам класичної музики. Художній керівник фестивалю, заслужений діяч мистецтв України Валерій Алтухов назвав Миргород  ідеальним місцем зустрічі музикантів.

 

Заступник міського голови Борис Баришполець, начальник відділу культури Лариса Педченко привітали учасників музичного фестивалю та подякували учням і митцям за проведення в Миргороді непересічної мистецької події.

Відкрили фестиваль концертом симфонічного оркестру. Щовечора, впродовж двох тижнів миргородцям і гостям курортного міста пропонують насолодитися переливами музичних інструментів. У програмі фестивальних днів відбудуться концерти віолончельної та арфової музики, ансамблю камерної музики "Нота Бене", прем'єра дитячого мюзикла "В пошуках щастя", європейський концерт. Всі концерти лунатимуть щовечора у районному будинку культури. Вхід - вільний.

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]