Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Укртелеком проводить запобіжні заходи
2020-05-18

Укртелеком дбає про здоров'я співробітників і оперативно реагує навіть на потенційні випадки можливого поширення вірусу. У п’ятницю (15 травня) компанія забезпечила проведення найсучаснішого медичного тестування деяких працівників Миргородського центру. Таке рішення було прийнято щойно стало відомо, що одного з працівників підрозділу, яке займається виключно віддаленим обслуговуванням абонентів по телефону і фізично не контактує з абонентами, напередодні госпіталізовано з  симптомами двостороннього запалення легень, взято аналіз для тестів.

У межах проведення профілактичних заходів проведено дезінфекцію приміщення, яке, до речі, має окремий вхід з вулиці. А для працівників підрозділу за кошти компанії організовано проведення тестування мобільною бригадою на робочому місці. Зразки буде протестовано в лабораторії Києва, результати очікуються на початку наступного тижня. Бажаємо усім бути здоровими та берегти себе.

«Здоров’я наших працівників – пріоритет для компанії. І тому, зважаючи на ситуацію в країні щодо поширення вірусу, ми оперативно організували доставку з Києва тестів для колег. Результати будуть на наступному тижні. Ми сподіваємося, що всі вони будуть негативні. А колезі, що зараз у лікарні, бажаємо швидкого одужання», – каже Тетяна Петрук, директор дирекції з управління персоналом та організаційного розвитку ПАТ «Укртелеком»

Нагадаємо, що для запобігання розповсюдженню вірусу у компанії вжито низку заходів (засоби індивідуального захисту, дезінфекторами, постійне прибирання приміщень тощо)

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]