Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У селі Петрівці завершили будівництво амбулаторії сімейної медицини
2020-12-31

31 грудня представники обласної, районної та міської влади побували в Петрівцях та оглянули нове приміщення, де будуть надавати медичні послуги жителям Петрівцівської, Ярмаківської та Слобідської сільських рад. Будівельні роботи тривали майже рік. Тепер завдання місцевої влади – підібрати кваліфіковані кадри, наповнювати об’єкти додатковим обладнанням та підключити їх до опалення та електроживлення. Після цього амбулаторія відкриє двері для своїх пацієнтів. 

За словами першого заступника голови Полтавської ОДА Дмитра Луніна, реформа децентралізації у сфері медицини триває. Зведений медичний заклад — тому приклад. На будівництво амбулаторії в Петрівцях спрямували 14 мільйонів гривень, 12 з яких - кошти державного бюджету.  Віднедавна село Петрівці входить до складу Миргородської міської територіальної громади, а отже цей заклад працюватиме в структурі Миргородського Центру ПМСД, де будуть отримувати послуги мешканці нашої громади, зазначив секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій. У новому медзакладі пацієнтів прийматимуть два лікарі сімейної медицини, які й раніше працювали у цьому селі.

Будівництво амбулаторії стало можливим завдяки проєкту Президента України «Велике будівництво» на умовах співфінансування. Усього в області по селах планують відкрити 29 подібних медичних закладів. Загальна сума фінансування – більше 225 мільйонів гривень. Амбулаторії зведені з урахуванням сучасних будівельних норм і стандартів, просторі, доступні для людей з інвалідністю. В них є всі умови для надання мешканцям якісних і доступних медичних послуг, проведення ранньої діагностики захворювань й навіть для проживання лікарів.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]