Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У полі зору депутатів - соціальні питання
2018-02-16

На засіданні профільної комісії з питань соціальної політики, охорони праці, забезпечення правопорядку та демократичного цивільного контролю над Воєнною організацією і правоохоронними органами, охорони здоров’я, материнства і дитинства, що відбулося 15 лютого, опрацювали проектні рішення з виконання програм соціальної галузі.

Однією з найбільш обговорюваних тем було затвердження Програми протидії та профілактики злочинності, забезпечення публічної безпеки в м. Миргороді на 2018 рік. Заслухавши представника відділу поліції, члени профільної комісії рекомендували керівництву правоохоронної структури деталізувати заходи відповідної програми, а на пленарне засідання підготувати стислий звіт про використання бюджетних коштів у 2017 році. Ретельно обговорювали також зміни до Програми соціального захисту населення на 2018 рік, затвердженої рішенням тридцять третьої сесії міської ради сьомого скликання від 19 грудня 2017 р. № 272. Мова йде фінансування загальноміських заходів для пільгових категорій громадян, а саме: для проведення Відкритого регіонального фестивалю творчості людей з інвалідністю «Дивосвіт надії», який організовують в Миргороді.

Зосереджено працювали депутати над змінами до діючої Методики відшкодування перевізникам компенсації за пільгове перевезення окремих категорій громадян на міських маршрутах загального користування автомобільним транспортом за рахунок коштів міського бюджету. Зміни передбачають розподіл кошторисних призначень прямо пропорційно до середньомісячної кількості перевезених пільговиків згідно з обстеженнями пасажиропотоку за попередній місяць на маршрутах, по яких укладено договір про відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій.   Також на засіданні було опрацьовано питання щодо внесення змін до рішення 4 сесії міської ради 7 скликання від 11.12.2015р. № 40 «Про створення комісії з питань поновлення прав реабілітованих у новому складі», обговорено заходи Програми підготовки молоді міста Миргорода до військової служби на 2018 рік та Програми підтримки заходів мобілізації та забезпечення територіальної оборони на 2018 рік.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]