Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді заборонили продавати алкогольні напої у нічний час
2018-05-21

Рішенням 37-ї сесії міської ради від 18 травня 2018 року в Миргороді заборонили торгівлю алкоголем в нічний час, а саме: роздрібну торгівлю алкогольними, слабоалкогольними напоями, винами столовими та пивом (крім безалкогольного) в нічний час з 22.00 год. до 8.00 год. у зимовий період (з листопада по квітень (включно) та з 23.00 год. до 8.00 год. у літній період (з травня по жовтень (включно) у стаціонарних об'єктах торгівлі та малих архітектурних формах, крім закладів ресторанного господарства з цілодобовим режимом роботи.

Відповідне рішення ухвалили відповідно п. 441 ст. 26  Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо надання органам місцевого самоврядування повноважень встановлювати обмеження продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових", ст. 15-3 Закону України "Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів", Постанови Кабінету Міністрів України від 30.07.1996 р. № 854 "Про затвердження Правил роздрібної торгівлі алкогольними напоями", з метою формування здорового способу життя, зниження рівня споживання алкогольних, слабоалкогольних напоїв, пива серед населення, усунення порушень громадського порядку у нічний час та зменшення кількості злочинів, скоєних у стані алкогольного сп'яніння.

Цим рішенням міська рада обов'язала власників стаціонарних об'єктів торгівлі та малих архітектурних форм, за винятком закладів ресторанного господарства з цілодобовим режимом роботи, забезпечити виконання даного рішення та наявність інформаційних табличок про заборону роздрібної торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями, винами столовими та пивом (окрім безалкогольного) у визначений час. Також доручили Миргородському відділу поліції Головного Управління  Національної поліції у Полтавській області забезпечити, в межах своїх повноважень, постійний контроль за дотриманням норм статті 15-3 Закону України "Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів" та цього рішення.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]