Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді встановлять додаткові засоби регулювання дорожнього руху
2015-07-01

Таких попередніх домовленостей дійшли учасники розширеної наради, яку ініціював міський голова Сергій Соломаха. На засіданні обговорили безпеку руху  в місті в цілому та біля навчальних закладів зокрема, а також  окреслили шляхи упорядкування системи регулювання руху в місті.

Сергій Соломаха озвучив колективне звернення від громадян, які порушили це питання та зібрали понад 400 підписів. Проблема є і її треба вирішувати комплексно, - наголошує керівник міста, тому на нараду були запрошені громадські активісти, представники органів самоорганізації населення та  відповідальні за організацію безпеки дорожнього руху. Кожен висловив своє бачення ситуації та запропонував шляхи її поліпшення. Зійшлися на тому, що необхідно довідновлювати пішохідні переходи, які ще не вдалося нанести через дощі, упорядкувати їх у відповідності до законодавства та встановити додаткові засоби регулювання дорожнього руху. Зокрема, передбачається встановлення світлофорів для позначення пішохідних переходів біля ЗОШ №1 та №3 та гімназії ім. Тараса Шевченка.

Окремо було обговорено  питання пішохідних переходів біля музичної школи та навпроти ДЮСШ. Червоною ниткою на нараді йшлося про відповідальність усіх учасників руху, адже зменшити травматизм на дорогах зможе і культура поведінки водіїв і пішоходів та дотриманнями ними правил дорожнього руху. За підсумками наради, міський голова закликав відновити інформаційну кампанію про безпечний рух за участю представників ДАІ та громадських активістів та доручив розробити план-програму по встановленню додаткових регулюючих світлофорів та пішохідних переходів на ділянках вулиць з інтенсивним рухом.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]