Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді відзначили День українського добровольця
2019-03-14

З  нагоди Дня українського добровольця в Миргороді біля пам'ятника воїнам, які загинули на Сході України, відбувся урочистий мітинг за участю представників міської і районної влади, учасників добровольчих формувань, АТО, волонтерів та громадськості.

Сьогоднішнє свято  - дуже важливе, тому що саме добровольці були першими, хто   став на захист  незалежністі України. Це люди, які за покликом серця, вирушили на Схід, де стали незламним щитом проти російської агресії. Ми повинні розуміти і підтримувати лицарів-добровольців, це  - справжні патріоти. Сьогодні важливо вшанувати пам'ять загиблих і дякувати їхнім родинам, - зазначали у промовах представники влади та учасники АТО.

Хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам'ятного знаку присутні вшанували пам'ять загиблих воїнів, які віддали життя за спокій та мир на Україні. А потім учасники мітингу побували у СШ № 5 на лінійці, присвяченій Дню добровольця, та поклали квіти до меморіальної дошки Дмитру Коряку, а також вшанували пам'ять всіх загиблих миргородців, поклавши квіти до їхніх могил.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]