Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді відбувся інтеграційний форум "Будуй майбутнє"
2021-09-17

16 вересня Миргород став інформаційним майданчиком, де  було обговорено шляхи розвитку громад з презентацією сучасних технологій у різних напрямках житлово-комунального господарства, енергоефективні інструменти та смарт рішення. В інтеграційному форумі "Будуй Україну"  взяли участь очільники та представники громад, науковці, експерти, міжнародні організації, керівники установ та комунальних закладів, приватні підприємці, провідні виробники сучасного обладнання. Захід відбувся на базі ПрАТ "Миргородкурорт".

Учасників форуму  привітали: голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький, Миргородський міський голова Сергій Соломаха, його перший заступник Олександр Острянин, медичний директор ПрАТ "Миргородкурорт" Наталія Бутенко, виконавчий директор Асоціації малих міст України Оксана Кирилюк. Пані Оксана Кирилюк передала Подяку від Асоціації Миргородському міському голові Сергію Соломасі за сприяння в розвитку малих міст України і місцевого самоврядування та вагомий особистий внесок у розвиток  Миргородської територіальної громади.  

Перший заступник Миргородського міського голови Олександр Острянин та директор ТОВ "ІВІК Формула Води" Олег Бакуновський презентували програму "Будуй майбутнє" та шляхи розвитку сучасних громад, окреслили сучасні інструменти для залучення фінансових ресурсів та інвестицій для реалізації проєктів.

Про програму "Підтримки малого і середнього бізнесу в умовах пандемії COVID-19" розповіли представники Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ.  Відбулося знайомство з бізнес-компаніями та челендж "Презентуй компанію за 2 хвилини". Науковці провідних українських вузів говорили про підготовку фахівців у галузях водопостачання та водовідведення. Про підтримку бізнесу інформували представники Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати (ICC UKRAINE). Цікавою була бізнес-лекція "Сучасні інформаційні технології для ОТГ" від директора Інституту комунальної інфраструктури від професора цього вузу і модератора форуму Олександра Кравченка. Низка товариств презентували промислове насосне обладнання для водопостачання та водовідведення, світлодіодне освітлення для населених пунктів та бізнесу, сучасні методи знезараження води, інноваційні рішення для харчового виробництва.

Після форуму для всіх учасників було організовано екскурсію територією Миргородкурорту.

За підсумками інтеграційного форуму активним його учасникам і організаторам було вручено Подяки Миргородської міської ради. Приємним моментом фіналу заходу стало нагородження міського голови Сергія Соломахи подарунковим сертифікатом від ТОВ "ІВІК Формула Води" на встановлення очисної установки води у закладі соціальної сфери.

Інформаційний майданчик, який вперше у такому форматі відбувся в Миргороді, продемонстрував зацікавленість учасників та широкий спектр сучасних методик і технологій для розвитку громад, та високий організаційний рівень проведення. 

Фоторепортаж інтеграційного форуму "Будуємо майбутнє".

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]