Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді вчасно відкрилися усі виборчі дільниці
2015-10-25

В Україні сьогодні обирають депутатів обласних, районних, міських, сільських та селищних рад, а також міських, селищних та сільських голів. У Миргороді зареєстровано понад 32 тисячі виборців. Віддати свій голос містяни можуть на 18 дільницях. Всі вони відкрилися вчасно.

Місто розділене на тридцять чотири виборчих округи, відповідно до кількості депутатів у раді. Територіальною виборчою комісією зареєстровано триста дев'яносто шість кандидатів у депутати міської ради від різних політичних партій, яких налічується тринадцять. На посаду міського голови зареєстровано сім кандидатів.

У виборчих бюлетенях партії та кандидати розміщені за номерами згідно з жеребкуванням.  Тож, миргородцям залишається прийти на виборчі дільниці  до 20.00 та зробити свій вибір.

25.10.2015, у день виборів, для зручного підвозу громадян до дільниць для голосування продовжено режим роботи наступних міських автобусних маршрутів:

  • № 37 "Пенькозавод" (вул. Хорольська) – вул. Багачанська" час відправки від зупинки "Пенькозавод" о 8 год. 00 хв., 9 год. 00 хв., 10 год. 00 хв., 11 год. 00 хв.
  • № 22 "Вул. Зінчаші – вул. Котляревського" о 11.30 від зупинки "Зінчаші" у напрямку вул. Котляревського.
  • №16 "Філія ПрАТ "ЛОЗ Миргородкурорт" "Багатогалузеве підприємство комунального господарства" – мікрорайон "Почапці" режим роботи продовжено до 18 год. 00хв. (згідно режиму роботи буднього дня).
  • № 32 - час відправки від зупинки "Вул. В.Василевської" 9 год. 00 хв. до виборчої дільниці №531025 (Боровиковського, 66/1), що знаходиться в приміщенні Центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді.

Як проголосувати

1)    Прийдіть на свою виборчу дільницю з 8 години до 20 години.

2) Пред’явіть документ (паспорт, тимчасове посвідчення громадянина України).

3) Член ДВК перевірить Ваші документи та знайде Вас у списку виборців

4) Член ДВК попросить Вас розписатися напроти Вашого прізвища

5) Інший член ДВК підпише контрольний талон (верхню частину бюлетеня, яка потім від’єднується) та попросить Вас поставити підпис на контрольному талоні.

6) Вам віддадуть бюлетені

7) Пройдіть у кабінку для голосування

8) Поставте одну позначку у кожному бюлетені (позначку «+» чи будь яку іншу у відповідному квадраті)

9) Згорніть бюлетені

10) Вкиньте бюлетені у виборчу скриньку

Таємниця голосування.

Виборчі бюлетені повинні заповнюватися виборцем особисто в кабіні (кімнаті) для таємного голосування. Під час заповнення виборчих бюлетенів забороняється присутність інших осіб, окрім випадків, коли виборець не може самостійно заповнити бютелень внаслідок фізичних вад. В такому, випадку виборець має повідомити  голову чи іншого члена дільничної виборчої комісії та скористатися допомогою іншої особи. Члени виборчої комісії, кандидати, уповноважені особи місцевої організації політичної партії, довірені особи кандидата, офіційні спостерігачі відповідно до виборчого законодавства не мають права надавати допомогу при заповненні бюлетеня таким виборцем (статті 7, 8 Закону «Про місцеві вибори»).

Фотографування, відеофіксація або розголошення волевиявлення виборців є порушенням таємниці голосування і є забороненими.

Відповідальність за порушення виборчого законодавства

Якщо Вам пропонують товари чи послуги за Ваш голос, знайте, що це є порушенням виборчого законодавства як з боку того, хто надає такі товари чи послуги, так і з боку того, хто їх приймає (штраф у сумі від 100 до 300 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що складає близько 1700-5100 грн або обмеження волі на строк до 2-х років).

За умисне порушення таємниці голосування (наприклад, фотографування бюлетеня) передбачається покарання у вигляді штрафу у сумі від 100 до 300 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, або обмеження волі на строк до 3-х років.

Викрадення чи приховування виборчого бюлетеня, отримання вже заповненого бюлетеня або незаконна передача виборцем бюлетеня іншій особі, також вважається порушенням виборчого законодавства, за яке передбачено або значний штраф або обмеження волі.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]