Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді реалізують шість проєктів за Програмою «Велике будівництво»
2021-11-17

У Миргороді триває реконструкція  історичної будівлі - Центру естетичного виховання. Тут уже замінили покрівлю, двері та вікна, обшили гіпсокартоном стіни. Нині тривають роботи з благоустрою території. По плану вони мають бути завершені до зими. Також робітники виконують внутрішньо-оздоблювальні роботи. Інший об’єкт реконструкції  – приміщення старої школи, загальною площею понад 2000 квадратних метрів, 1910 року будівництва. Тут буде школа мистецтв, де діти різного віку зможуть розвивати свої здібності. Наразі всі зовнішні роботи завершили. Облаштували мережі водопостачання та каналізації, вентиляцію. Тривають внутрішні роботи.

Хід реконструкції Центру естетичного виховання та колишнього приміщення першої школи оглянули у супроводі Миргородського міського голови Сергія Соломахи, його першого заступника Олександра Острянина, голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов, його перший заступник Дмитро Лунін. Вони побували на будівельних майданчиках, обговорили  графіки виконання робіт та поточні питання.

 «Завдяки проєкту Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» вдасться зберегти історичну будівлю та наповнити її змістом. Після реконструкції близько 800 дітей міста зможуть відвідувати в центрі до 20 гуртків», – сказав Олег Синєгубов.

Також у межах робочого візиту в Миргород та  Миргородський район Олег Синєгубов оглянув стан виконання капітального ремонту ділянки автомобільної дороги Гадяч – Миргород. Цьогоріч оновили її відрізок протяжністю 9 кілометрів від Миргорода в напрямку селища Комишня.

Реконструкція об’єктів ведеться на умовах співфінансування: коштами Європейського інвестиційного банку за Надзвичайною кредитною програмою для відновлення України та з місцевого бюджету. Загалом на території Миргорода реалізують шість проєктів у межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]