Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді продовжують ремонтувати дороги
2016-04-13

Тема українських автошляхів сьогодні вкрай актуальна не тільки для нашого міста, але й для всієї держави загалом. Після зими дорожнє полотно дуже пошкоджено. І хоча миргородські дороги (порівнюючи із деякими нашими ближніми сусідами) у задовільнішому стані, це не заспокоює місцеву владу і комунальників. Ремонт доріг - у їхньому постійному полі зору.

Відновлювати дороги у Миргороді почали з минулого тижня. За словами спеціалісту відділу капітального будівництва Наталії Двигало, уже завершено поточний ремонт доріг з асфальтобетонним покриттям по вул. Багачанській, Спартаківській, Свідницького, розпочаті по вул. Шишацькій. Працюють бригади дорожників на різних ділянках. У центрі вони ремонтують вул. Якова Усика, Кашинського, Воскресінську. На цьому тижні продовжать виконувати роботи з поточного ремонту на вул. Харківка. До 20 квітня планують закінчити поточний ремонт доріг по всьому місту. З бюджету на ці види робіт виділено 1120 тис.грн. Однак незадовільний стан доріг потребує додаткових коштів, тому на сесії міської ради розглянуть питання виділення коштів для відновлення асфальтобетонного покриття.

Уже розпочаті роботи з капітального ремонту доріг. Дорожники працюють на вул. Довге Озеро. Капітальний ремонт  передбачено також на вулицях Раскової, Богдана Хмельницького, Луговій, Озерній, Троїцькій.  На капітальний рпмонт вулиць з асфальтобетонним покритятм з місцевого бюджету виділили 2,7 млн.грн. Ще 200 тисяч грн.передбачили на ремонт тротуарів та внутрішньобудинкових та проїздів.

На роботах з відновлення асфальту на вулицях міста задіяно три підрядні організації. Ремонт доріг здійснюється згідно з переліком об'єктів по поточному та капітальному ремонту, затвердженого сесією міської ради.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]