Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді підбили підсумки проекту "Крок до підприємництва"
2017-09-19

Фінальна зустріч відбулася за участю організаторів та учасників пілотного на Полтавщині проекту  "Крок до підприємництва". Ініціативу  реалізувала ГО "Проекти у комунікації" за підтримки DVV International в Україні та фінансової підтримки Міністерства економічного розвитку та співробітництва Німеччини протягом березня - вересня 20017 року у співпраці з партнером проекту Департаментом економічного розвитку Полтавської ОДА.

У заході взяли участь регіональний директор підтримки DVV International в Україні, Білорусі, Молдові Беттіна Бранд, директор представництва DVV International в Україні Олег Смірнов, секретар Миргородської міської ради Наталія Гирка, керівник проекту від ГО "ПіК "Світлана Матяш, тренери проекту Катерина Бабіч та Віталій Башмаков, безпосередні учасники проекту з Пирятинської ОТГ, міст Полтава та Миргород.

У співпраці з проектом  вдалося  підвищити рівень економічної активності і зайнятості населення через відкриття сімейного підприємництва, - зазначила Беттіна Бранд. Вона акцентувала, що в Німеччині майже 80% ВВП країни надходить від такого виду діяльності як сімейний бізнес. Українських  підприємців треба стимулювати та допомагати розвивати власну справу, адже вони мають неабиякий потенціал і можливості, але  їм не вистачає конкретних знань та інструментів для ведення бізнесу, зазначила пані Бранд.

Завдяки спільному проекту 30 учасників отримали необхідну методичну підтримку для започаткування і розвитку власної справи. Вони відвідали навчальні модулі за окремими темами та отримали підтримку від тренерів при відкритті власної справи.  На підсумковому засіданні відбулися презентації проектів учасників та обговорення. Серед учасників проекту була мешканка Миргорода Анна Стрілець. Протягом участі в проекті вона відкрила студію дитячого розвитку "Сонечко".

Після презентації проектів відбулося вручення сертифікатів учасникам проектів та подяк тренерам і партнерам.

Фотогалерея заходу

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]