Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді обговорили антикорупційне законодавство
2015-03-20

Засідання фахової майстерні на тему: "Особливості реалізації нового антикорупційного законодавства України в органах місцевого самоврядування", в рамках проекту «Ініціатива захисту прав та представлення інтересів місцевого самоврядування» в Україні (ДІАЛОГ) у Полтавському РВ АМУ відбулося в місті Миргороді 19 березня 2015 року

З вітальним словом виступили: Миргородський міський голова, заступник голови правління Полтавського регіонального відділення Асоціації міст України Соломаха Сергій Павлович, Комсомольський міський голова, голова правління Полтавського РВ Супрун Сергій Андрійович та виконавчий директор Полтавського РВ Безносик Галина Іванівна.

Галина І Безносик коротко розповіла чому саме цю тему було обрано для проведення фахової майстерні. Міщенком Олександром Петровичем , що був модератором фахової майстерні, було зазначено, що держава приділяє пильну увагу боротьбі із проявами корупції, адже остання підриває основи суспільного ладу і перешкоджає, як дотриманню прав осіб, так і розвитку країни. Зазначена проблема є комплексною і складається з багатьох аспектів. Одним із найважливіших є публічність і відкритість інформації про особу, яка має певні владні повноваження. Це питання викликає гарячі дискусії та потребує додаткових відповідей. Розібратися з цим і була мета фахової майстерні.

До висвітлення питань, що заплановані в роботі фахової майстерні, залучено Таран Олену Петрівну, начальника юридичного управління Комсомольської міської ради, Козіну Віру Вадимівну, директора департаменту видань для публічно – правової сфери. шеф – редактора ВБ Фактор». Запрошені розповіли про проблеми захисту керівників ОМС від втручання у їх приватне життя (у частині захисту інформації, яка міститься у антикорупційних деклараціях), акцентували на практичних питаннях складання та подання антикорупційних декларацій, розтлумачили зміни складів правопорушень, які мають ознаки корупції. Також доступно проінформували про нові особливості розгляду спорів про дострокове припинення повноважень (служби) посадових осіб місцевого самоврядування у разі притягнення їх до відповідальності за вчинення корупційного правопорушення

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]