Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У країні чудес
2015-04-29

Ви скажите, Країни Чудес не існує? А от і не правда! На Країну Чудес 23 квітня перетворилася Полтавська обласна бібліотека для дітей ім. Панаса Мирного. Там відбувалися справжнісінькі чудеса. Діти з усієї області, щоз’їхалися на конкурс «Найкращий читач України 2015 року», стали свідками чудернацьких див. Господинею свята була звичайнісінька Королева Книг, яка гостинно вітала конкурсантів. Серед них були і переможці ІІ (районного) етапу конкурсу Миргородщини Марія Стукало та Єлизавета Головянко.

Та Королеві постійно заважали Білий Кролик і Аліса. Кролик весь час поспішав і примушував всіх присутніх поспіхом брати участь у вигаданих ним іграх. Усі разом повторювали чудернацькі рухи, зменшувалися і збільшувалися завдяки печиву та напою з пляшечки, які віднайшла Аліса. Обплутані чарівним павутинням, діти заговорили римами. І склався гарний вірш про читаючих дітей Полтавщини.

А ось впевнено перемогти в конкурсі Лізі Головянко безперечно допоміг чарівний капелюх Капелюшника. Це Кролик позичив його в господаря, щоб кожен учасник, вдягнувши його, від чистого серця побажав товаришу перемоги. Завдяки капелюху та любові до читання наші  дівчатка на цілий рік закріпили за собою звання «найкращих читачів Миргородщини», а Ліза ще й здобула звання «найкращого читача Полтавщини 2015 року». У вересні вона здійснить подорож до Львова на Фестиваль дитячого читання «Книгоманія», де познайомиться зі своїми однолітками - теж небайдужими до книг.

Тож від імені всіх читачів Миргородщини щиро вітаємо Єлизавету Головянко з перемогою та бажаємо і їй, і Марії Стукало ніколи не розлучатися з книгою та надалі бути активними читачами своїх сільських бібліотек – Кибинської та Шахворостівської.

Валентина Зінченко,

 заступник директора Миргородської централізованої бібліотечної системи

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]