Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У двох школах відремонтують харчоблоки
2018-04-11

11 квітня міський голова Сергій Соломаха, керуюча справами виконавчого комітету Антоніна Нікітченко, начальник відділу освіти Тетяна Колибельнік зустрілися з народним депутатом Олегом Кулінічем та побували в двох школах, де планують відремонтувати харчоблоки.

У ЗОШ №7 та гімназії імені Т.Г.Шевченка у поточному році продовжать  модернізацію харчоблоків та санвузлів. За сприяння  народного депутата в минулому році  вже було розпочато енергозберігаючі заходи у сьомій школі. Там замінили вікна. У 2018 році співпраця продовжується. У цій школі буде повністю модернізовано харчовий блок та відремонтовано два санвузли, один з яких обладнають для потреб дітей з обмеженими можливостями. Як повідомив Олег Кулініч, фінансування становитиме в розмірі 1,5 млн грн. (50% на 50% - кошти держбюджету і міськради відповідно). Таку ж суму на відповідних умовах планують спрямувати на оновлення харчоблоку гімназії імені Т.Г.Шевченка. За словами директора Олександра Аршиннікова, застаріле обладнання, давно потребує оновлення. Також треба міняти каналізацію, систему водопостачання, вентиляційне обладнання, відремонтувати підсобні приміщення та оновити технологічне обладнання.

Фінансова підтримка з держбюджету за сприяння Олега Кулініча – суттєва підтримка для гімназії та позитивні зміни  в освітній галузі. Міський голова Сергій Соломаха підкреслив, що саме завдяки активній підтримці народного депутата вдається зрушити з місця проблеми, які потребували вирішення вже дуже давно. Якщо йдеться про якісну освіту, то вона заключається не лише в організації навчального процесу, а насамперед, в комфортному середовищі, створеному в  школі, - сказав очільник міста.

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]