Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Тренінг Активних Громадян у Центрі реабілітації дітей
2016-03-16

У Миргороді в Центрі реабілітації дітей-інвалідів 11-12 березня пройшов оновлений тренінг за програмою Активні Громадяни від Британської Ради. Учасниками тренінгу були працівники Центру та мами вихованців. Тренінг провели члени ГО "Передвижник" – місцевого партнера Британської Ради в Україні: Жанна Омелич, Тетяна Ковтун та Анна Саєнко. Фасилітатори зазначають, що це була одна з найпозитивніших та найдружніших груп. Як завжди, тренінг завершився написанням проектів, які можуть бути подані на фінансування від Британської Ради. Усі проекти були повністю реалістичні, ініціативні групи планують втілити їх усі та продовжувати далі. Один з проектів був практично готовий до реалізації на момент завершення тренінгу, автори планують виконати його уже в найближчі три місяці.

Директор Центру реабілітації дітей Валентина Сіваченко зазначає: "Проведений тренінг нам дуже сподобався, тому що ми взяли для себе багато корисної інформації щодо складання проектів, які в подальшій нашій роботі нам дуже знадобляться. На цих заняттях наш колектив і присутні батьки наших вихованців зрозуміли, як необхідно вести себе в тій чи іншій ситуації, яка може виникнути не тільки в роботі, але й у повсякденному житті. Найважливішим на тренінгу, на нашу думку, було те, що після теорії наші тренери проводили практичні заняття, які закріпили теоретичні. Дуже цікаво було послухати думку інших присутніх, що ти зробив правильно, на що потрібно звернути увагу. Обов’язково будемо використовувати набуті знання на практиці. Хочеться сказати велике спасибі тренерам, які передали свій досвід, знання і донесли їх до нас. Наш колектив вважає, що таких занять повинно бути більше. Учитись легко - коли вчитись цікаво."

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]