Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Тато, мама, я – спортивна сім’я
2017-03-15

У спортивному залі гімназії ім. Т. Г. Шевченка пройшов міський фестиваль "Тато, мама, я – спортивна сім’я". Цей захід користується великою популярністю і не всі бажаючі можуть потрапити до участі: в кожній школі проходить попередній відбір сімей за право представляти школу на міських змаганнях.

Цього разу господарями змагань були представники гімназії, які чудово підготувалися до даних змагань в організаційному і в спортивному плані. На старт вийшло шість сімей. Відкриття змагань, завдячуючи продуманій програмі господарів, пройшло цікаво. З вітальним словом до учасників звернулась Вікторія Нечупієнко – помічник народного депутата України Павла Кишкаря.

Боротьба за перемогу в фестивалі точилася напружена до останнього виду програми і лише після підрахунку всіх результатів виступів було виявлено переможця. Отже перше місце посіла сім’я Гриценко, які представляли гімназію ім. Т.Г.Шевченка, другими стали сім’я Гень – представники ЗОШ №5, третє місце посіли представнику "Гелікону" – сім’я Ребрик.

Необхідно відзначити, що спортивну естафету підтримують байдужі до здорового способу життя, виховання підростаючого покоління, сімейних відносин між батьками та дітьми люди. Вже кілька років поспіль народний депутат України Олег Іванович Кулініч підтримує спортивні заходи в місті та, за можливості,  сам бере в них участь, що ще більше стимулює учасників до перемоги та надає допомогу в придбанні призів для переможців змагань.  Вони отримали чудові призи для активного сімейного відпочинку : за перше місце – туристичну палатку, за друге – надувний матрац і за третє – терморюкзак. Всі учасники фестивалю були відзначені баскетбольними м’ячами завдячуючи підтримці народного депутата України Павла Миколайовича Кишкаря. Також необхідно відзначити значний внесок в організацію та підготовку заходу депутата міської ради Анатолія Миколайовича Вороновського та постійну підтримку міської ради.

Тож після проведення нагородження переможців та вручення призів було оголошено, що всі призери будуть представляти місто 25 березня 2017 року на обласному фестивалі в місті Полтава.

 

Анатолій Побідинський,

Директор ЦФЗН "Спорт для всіх",

почесний працівник фізичної культури і спорту України

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]