Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Свято вулиці Капніста
2017-08-28

В усіх мікрорайонах міста традиційно проводять різноманітні свята.  У мікрорайоні «Мінзаводський»  влаштували свято вулиці Капніста. На захід  зібралося чимало мешканців, від малечі до старожилів.

З привітальним словом виступила голова вуличного комітету, секретар ради мікрорайону «Мінзаводський» Катерина Терещук. Також привітав мешканців голова ради мікрорайону Віталій Серов. Депутат міської ради Марина Заливча, яка проживає тут і є депутатом на цій вулиці, розповіла про  історію вулиці Капніста.

Вшановували на святі старожилів вулиці, яким більше 80 років. Вітали учасників антитерористичної операції на сході України, учасників бойових дій в Албанії та В’єтнамі, афганців та ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС, вдів ветеранів збройних сил та учасників бойових дій. Вручали подарунки багатодітній мамі та батькам, які виховують самі, без матерів, дітей.

Відзначили хазяїв кращих садиб та майстринь вулиці Капніста. Всього було вручено 34 подарунки, прибдані на кошти виділені міською радою.

Центр культури та дозвілля і ансамбль «Горлиця» підготували чудову концертну програму. В ній також брали участь талановиті діти нашої вулиці Цись Олег та Стогова Соня. А майстрині вулиці показали всім присутнім  свої роботи – вишиті рушники, картини,ікони , коври та інше.

По закінченню  концертної програми жителька вулиці Балаклей Емма Яківна подякувала міському голові Соломасі С.П., міській раді, голові ради мікрорайону Сєрову В.В., секретарю ради мікрорайону Терещук К.А., депутатам міської ради Заливчій М.О., Гречко В.О.- заступнику голови ради мікрорайону, депутату міської ради  Гречко В.О., членам вуличного комітету Яроцькій В.М., Квас Н.Д., Балан А. К., головам будинкових комітетів буд. №119 по вул.Шишацькій Дзябенко Н.І. та буд.№17 по вул.Спартаківській Яремченко Т.В., а також  Центру культури та дозвілля і ансамблю «Горлиця» за організацію та проведення чудового свята.  

Наприкінці свята всіх пригостили морозивом та смачною кашею. Мешканці гарно відпочили, довго не хотіли розходитись, адже такий захід проводився вперше і всім дуже сподобався.

Ольга Кузьміна,

мешканка вулиці Капніста

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]