Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Свято Осені в "Нафтомістечку"
2019-09-30

Осіння тепла погода 28 вересня зібрала жителів мікрорайону «Почапці» на свято Осені  в парку по вулиці Енергетиків. Радувала око виставка городництва, яку облаштували гарні господині та концертна програма від місцевих артистів.

Ведуча свята Алла Михайлюк розповіла, що вересень місяць багатий на свята -  це і День міста, свято Осені, свято Віри, Надії, Любові. Зі святами всіх присутніх привітала секретар міської ради Наталія Гирка.

Святковий настрій та чудову концертну програму дарували учасники народного фольклорно-етнографічного ансамблю « Вечорниці» (керівник Олена Наріжна). Своїми піснями радували глядача Ірина Косенко та Микола Пащевський. Гумористичними мініатюрами веселили  Алла Михайлюк та Руслан Гармаш.

Пригощали на святі і варениками, і святковою кашею. А господинь, які долучилися до організації свята, відзначили подарунковими наборами.

Свято проходило за підтримки Миргородської міської ради, ради мікрорайону «Почапці», відділу культури, міського будинку культури. Чудову мить свята у своїх фото відтворила Людмила Бочкарь.

 

 

Рада мікрорайону "Почапці"

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]