Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Свято місцевого самоврядування у мікрорайоні "Центральний"
2019-12-05

Мікрорайон "Центральний" – найбільший у місті. Тому і на свято місцевого  самоврядування зібралося багато представників самоорганізації населення, сумлінних та небайдужих мешканців, які власним прикладом показують, як змінити на краще територію, де вони проживають. Урочистий захід відбувся у приміщенні СШ №5.

Із вітальним словом до учасників святкового зібрання звернулася секретар міської ради Наталія Гирка. Вона передала вітання від міського голови Сергія Соломахи, подякувала за сумлінну роботу, яку будинкоми та вуличкоми роблять на громадських засадах. Найактивніших було відзначено Подяками міської ради та символічними подарунками. Вручаючи подарункові еко-торбини Наталія Гирка провела інформаційну кампанію "Стоп. Пластик!" Нагадала про ухвалене рішення міської ради щодо обмеження використання пластику на території міста.

Того дня вітання колегам лунали від голови ради мікрорайону Василя Приліпи, секретаря ради Антоніни Корольової, депутата Полтавської обласної ради Костянтина Кірпосенка, директора ПК курорту "Миргород" Олени Куріної. Святковий настрій учасникам заходу створювала концертна програма. Місцеві артисти дарували свою пісенну та танцювальну творчість під гучні оплески.

Рада мікрорайон дякує всім, хто долучився до створення святкового настрій представникам самоорганізації населення напередодні професійного свята.

 

Фотогалерея  свята

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]