Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Свято місцевого самоврядування на "Личанці"
2019-12-04

Благоустрій, охорона громадського порядку, облік та допомога пільговим категоріям населення, організація зборів та зустрічей, масових, господарських заходів, змагань між жителями за зразковий будинок, вулицю, тощо – цими та іншими питаннями опікуються ради мікрорайонів. У місті таких – сім. У кожному мікрорайоні рада об’єднує і координує роботу вуличних та будинкових комітетів. Вони є основою самоорганізації населення Миргорода. Це активісти, які об'єднують людей для вирішення проблем, займають активну життєву позицію і "заряджають" цим інших. Нині така позиція небайдужих громадян має надзвичайно важливе значення. Напередодні професійного свята – Дня місцевого самоврядування у радах мікрорайонів проходять святкові заходи. 03 грудня урочисте зібрання відбулося у раді мікрорайону "Личанка".

Під час урочистих зборів кращих представників органів місцевого самоврядування відзначено Подяками міської ради та подарунками.  Від імені міського голови активістів рад мікрорайонів привітала секретар міської ради Наталія Гирка. Вона подякувала людям за сумлінну роботу, за яку вони не отримують заробітну плату та вручила подарунки. Продовжилися урочистості святковим концертом. Артисти Центру культури та дозвілля дарували глядачам свою творчість.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]