Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Свято краси та молодості
2016-06-30

Святкування Дня молоді в Миргороді ще раз продемонструвало – молодий той, хто молодий душею. Адже 26 червня на центральній площі міста зібралися люди абсолютно різного віку. Усі вони (і зовсім юні, і вже поважні) прийшли сюди за позитивними емоціями та гарним настроєм. І не розчарувались.

Адже цього року організатори свята підготували для миргородців унікальне, захоплююче дійство, справжньою родзинкою якого стало видовищне шоу від театру вогню з Полтави.

Та, звичайно ж, дивували містян не лише полтавські артисти. Миргородські самодіяльні колективи  показали  справді феєричний концерт, а вихованці школи народного танцю "Променад" влаштували для миргородців оригінальний танцювальний флеш-моб.

Від Миргородської міської ради гостей свята вітали заступник міського голови Костянтин Кірпосенко та начальник відділу у справах спорту, сім'ї та молоді Володимир Фісик. Вони побажали підростаючому поколінню віри у власні сили, стійкості перед життєвими випробуваннями та великих досягнень, а також вручили грамоти міської ради молодому активові міста.   

 

Фото Володимира Балацького.

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]