Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Свято фортепіанної музики
2015-12-02

Нещодавно в Миргородській дитячій музичній школі ім.А.П.Коломійця відбувся концерт учнів відділу спеціального фортепіано Харківської середньої спеціалізованої музичної школи-інтернату. Цей концерт є продовженням творчого спілкування наших двох шкіл, початок якого було покладено у липні цього року, коли у Миргороді вперше відбувся музичний фестиваль «В гостях у Гоголя».

Саме тоді провідні викладачі Харківської десятирічки Захарова Світлана Ігорівна – завідувач відділу спеціального фортепіано, викладач-методист та Баличева Наталія Іванівна, викладач-методист цього ж відділу, в рамках фестивалю провели цікавий концерт учнів свого класу.

І ось нова, довгоочікувана зустріч!

На запрошення адміністрації та педагогічного колективу Миргородської ДМШ імені А.П.Коломійця до нас завітали вихованці Захарової С.І. та Баличевої Н.І. з новою концертною програмою. Учні, викладачі, батьки із задоволенням слухали виступи наймолодшого виконавця Андрія Холодкова, учня 5 класу, восьмикласниці Анастасії Гай та випускників Владислава Хайрутдінова і Валерії Бадьон (колишньої учениці нашої школи). У їх виконанні прозвучала музика світової класики – твори Баха, Моцарта, Бетховена, Шопена, Ліста, Брамса, Мендельсона, Мошковського, Прокоф’єва.

Учні грали надзвичайно професійно, віртуозно, чуттєво. Дві години концерту пролетіли, як одна мить. Слухачі із щедрістю дарували аплодисменти та овації юним талановитим музикантам та викладачам. Послухати вихованців десятирічки приїхали навіть наші колеги з Лубенської дитячої музичної школи. Адже справді, концерт був надзвичайно цікавим, насиченим по музичній палітрі.

Такі творчі зустрічі у нашій школі проводяться щороку. Ми тісно співпрацюємо з Полтавським музичним училищем ім.М.В.Лисенка, окремими провідними викладачами та виконавцями з усієї України. Відтепер сподіваємося на тісну співпрацю з Харківською середньою спеціалізованою музичною-школою інтернатом.

Тим більше, що тепер щороку у Миргороді буде звучати музичний фестиваль «В гостях у Гоголя».

Творчі контакти викладачів з різних місць України підуть на користь не тільки викладачам нашої школи, а й усім іншим, адже, беззаперечно, це сприяє зростанню педагогічної майстерності, збагачує духовно, надихає на творчий пошук.

Ми щасливі, що маємо можливість приймати у себе талановитих гостей, слухати нову музику, спілкуватися з колегами на професійні теми.

Тож будемо продовжувати творчу співдружність і чекати наступних зустрічей!

 

На фото: Баличева Н.І., Бадьон Валерія, Холодков Андрій, Гай Анастасія, Хайрутдінов Владислав, Захарова С.І.

Директор Миргородської дитячої

музичної школи ім.А.П.Коломійця

Ірина Кацарська

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]