Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Свято добра та злагоди
2015-12-22

Грудень – цікавий та насичений місяць, треба багато чого  встигнути. Дорослі підсумовують досягнення року, що минає, діти чекають на свята та подарунки, що вже незабаром, а найголовніше – усі без винятку,  чекають на дива і вірять у них.  18 грудня у Миргороді сталося маленьке диво, що поєднало дорослих і дітей, миргородців і так званих «переселенців» із різних міст сходу нашої країни: дорослих та дітей запросили на свято. Напередодні дня Святого Миколая, свята добра та злагоди, у гостинному кафе «Легенда» на дітей чекали приємні сюрпризи.

Із цікавістю слухала малеча історію свята Миколая, звідки пішла традиція класти подарунки вночі під подушки, затамувавши подих спостерігали виставу міні-театру із Києва про маленьке янголятко, а потім діти разом виготовили янголів-символи, на крилах яких написали свої мрії та побажання. Звісно, були й солодощі, й маленькі даруночки. Приємно зазначити, що захоплення, радість, блиск дитячих оченят не знає меж і зовсім неважливо для дитячого щастя з якого ти міста чи з якої ти школи. А в цей час і батьки, яких було запрошено на свято разом із дітьми, не витрачали часу марно. «Батьківство без меж. Комунікація в родині: шляхи успіху» - тема, що була запропонована для діалогу, виявила, що проблеми та успіхи, радощі та негаразди спільні у родинах із Донецька, Миргорода, Луганська. Запрошений для ведення діалогу тренер із Пирятина спрямувала та підтримала розмову, згуртувала батьків, дала можливість відчути, що між ними багато спільного, що найцінніше у житті кожного з них – діти, а все інше – вторинне.

Захід відбувся у рамках проекту ПРООН, який ще восени написали Єдиний центр допомоги ВПО разом із Центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Миргородської міської ради.

Свята дарують позитивні емоції, тепло та віру у диво, що може статися з кожним у будь-яку мить незалежно від того де ти знаходишся, ким ти працюєш. Головне – віра.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]