Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Сучасний урок: проблеми, пошуки, знахідки, перспективи
2016-12-08

У гімназії імені Т.Г. Шевченка відбувся постійно діючий семінар для заступників директорів з навчальної роботи. Тема «Сучасний урок: проблеми, пошуки, знахідки, перспективи. Як зробити його джерелом якісної та натхненної праці вчителів та учнів» обрана не випадково. Адже у світлі оновлення державних стандартів початкової школи і старша школа повинна орієнтуватися на розвиток компетентностей, упровадження таких форм організації навчальної діяльності, що б підвищували інтерес учнів до навчання, спонукали їх розвиватися, вчили здобувати знання, критично мислити, бути комунікабельними. Такі завдання стоять перед сьогоднішнім учителем.

Пошуки педагогів щодо вдосконалення навчально-виховного процесу в загальноосвітніх навчальних закладах ніколи не стихали. І цей семінар став ще одним доказом наполегливої, кропіткої, щоденної та творчої роботи вчителів, учнів, адміністрації гімназії імені Т.Г. Шевченка. Своїм досвідом та здобутками ділилися: О.М. Уйміна, Хижа Т.О.

Працюючи на нашому семінарі, переглядаючи презентацію роботи гімназії імені Т.Г. Шевченка, відвідуючи уроки вчителів цього закладу, я побачила впевнених у своєму професіоналізмі людей; особистостей, що відкритті до навчання; вчителів, що швидко реагують на зміни у суспільстві та освітній галузі, швидко навчаються, комунікативні, готові прийти на допомогу  чи то колезі, чи учневі.

На думку прийшов афоризм: щасливого може виховати тільки щасливий. Перефразувавши скажу: сучасного учня може виховати тільки сучасний, прогресивний, різноплановий учитель. говорив: «Любіть роботу, яку ви виконуєте, і тоді у вас не буде жодного робочого дня».

Юлія Неверова,

завідувач методичного кабінету

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]