Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Субвенція на модернізацію ЦНАПів
2021-06-14

Нещодавно Міністерство цифрової трансформації відібрало 165 громад, які отримають допомогу від держави в розмірі 231 млн. грн. у межах субвенції на розвиток мережі ЦНАП. Завдяки цьому вдасться розбудувати мережу модернізованих Центрів по всій країні. У Міністерстві повідомили, що перші модернізовані “Дія. Центри” запрацюють у 14 областях. 4 громади Полтавщини отримають субвенцію на розвиток мережі ЦНАП.

Фінансову допомогу на модернізацію ЦНАП отримають 165 громад. З них – чотири на Полтавщині, повідомили на фейсбук-сторінці Програми U-LEAD з Європою у Полтавській області. “Решетилівська громада отримає кошти на будівництво, реконструкцію чи капітальний ремонт ЦНАПу, а Глобинська, Миргородська, Пирятинська – на обладнання та облаштування ЦНАПів”, – йдеться у повідомленні.

Пирятинська громада отримає 264 тисяч гривень субвенції, Миргородська – 264 тис. грн, Глобинська – 574 тис. грн., Решетилівська – 4 млн 552 тис. грн. субвенції з державного бюджету та виділить 650 тис. грн. з місцевого бюджету.

Найближчим часом в Україні почнуть працювати понад 100 Дія Центрів. Завдяки субвенції, громади отримають паспортне обладнання, обладнання для виготовлення водійського посвідчення та інше устаткування, що розширить кількість доступних послуг у ЦНАП.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]