Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Стартувала 20 обласна туристська спартакіада учнівської та студентської молоді
2016-03-11

 У спортивній залі Лубенського дитячо-юнацького клубу спортивного орієнтування та туризму «Валтекс» відбувся відкритий Чемпіонат м. Лубен з пішохідного туризму в приміщенні по старшій віковій групі. У загальному заліку Чемпіонату області перемогу здобула команда з Миргорода.

Паралельно проводився і відкритий Чемпіонат області з пішохідного туризму в приміщенні. У змаганнях взяли участь 76 спортсменів з Полтави, Лубен, Миргорода, Кобеляцького, Новосанжарського, Машівського, Лохвицького, Лубенського, Пирятинського, Решетилівського районів та Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді.

Учасники змагалися на дистанціях «Смуга перешкод» другого та третього класів. В особистій першості серед хлопців не було рівних юним миргородцям – Мишастому Владиславу, Шинкаренку Олександру, Рожку Владиславу, Серед дівчат – Оне Ользі Валентині (Миргород), Перерві Інні (Полтава), Сергійчук Софії (ПОЦТКУМ-1). на змаганнях зв'язок перемогу здобули Лемешко Максим та Коношенко Вікторія (ПОЦТКУМ-1), другими були Болтобаєв Ярослав та Дудник Дар’я (ПОЦТКУМ-2), Пудак Олександр та Шинкаренко Олександр (Миргород).   У загальному заліку Чемпіонату області перемогу здобула команда з м.Миргорода, призерами змагань стали обидві команди з обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]