Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Спартакіада трудових колективів: міні-футбол
2019-04-26

Із 15 по 25 квітня 2019 року на штучному майданчику міського стадіону "Старт" проходили запеклі баталії з міні–футболу в залік міської Спартакіади трудових колективі. До участі зголосилися 8 трудових колективів, але в останній момент відмовилась команда заводу мінеральних вод. Після проведення попередніх ігор в вирішальних зустрічах за призові місця зійшлися  минулорічні фіналісти змагань команди державних установ та коледжу, які розігрували 3 та 4 місця. 

Напружена боротьба завершилася перемогою більш досвідченого колективу державних установ з рахунком 6 : 3, які в підсумку і посіли третє місце. Окрасою змагань стала фінальна зустріч між командою працівників освіти та командою "Енергофінанс". Напружена боротьба тривала до останньої секунди гри, де командою Енергофінанс було втрачено два реальні шанси зрівняти рахунок.  Тож фінальний свисток зафіксував перемогу освітян з рахунком 1 : 0, які і стали чемпіонами Спартакіади з міні-футболу.

Після завершення цього виду сталися і зміни в командному заліку: на перше місце вийшла команда освітян, набравши 106 залікових очок, на друге місце опустилася команда 3 ТВУЗ з 102,5 очок і на третє місце повернулася команда "Енергофінанс" -  89 очок.

Спартакіада продовжується, на черзі змагання з літньої риболовлі. Тож боротьба за загальну перемогу в Спартакіаді - попереду.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]