Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Спартакіада трудових колективів
2018-02-20

Cтартувала чергова, вісімнадцята за ліком, Спартакіада трудових колективів. В суботу в районі міського пляжу в рамках відкритого міського турніру з ловлі риби з криги на мормишку пройшли змагання  в залік міської Спартакіади. Необхідно відзначити, що значний внесок в організацію цього заходу вклала ГО "Миргородський рибальський клуб" (голова В. Скрипник), забезпечивши переможців, призерів та переможців у різних номінаціях цінними призами.

Вперше в змаганнях від трудових колективів взяла участь така кількість учасників – із 61 одного зареєстрованого, 47 представляли трудові колективи. Перед початком змагань всі учасники були проінструктовані про правила рибної ловлі та з техніки безпеки поведінки на льоду. Протягом трьох годин учасники виявляли найспритнішого рибалку. Після зважування уловів кожного учасника, переможцем став представник команди освітян Володимир Ведмідь, друге і третє місце посіли представники ЦРЛ – Юрій Ключко та Василь Горбенко. В командному заліку сильнішими стали команди освітян, центральної лікарні та 3 ТВУЗ.

Наступного дня в шаховому клубі пройшли змагання з шахів. Змагалися 7 трудових колективів, які делегували 12 гравців. Ознайомившись з правилами змагань та регламентом часу учасники розпочали партію змагань. У жінок одразу виявилася трійка лідерів, які і розіграли між собою призові місця. Переможницею стала Стелла Акулова, друге місце посіла Олена Чопенко, третє місце - Папежук Надія. У чоловіків фаворитом виглядав Валерій Яворовський. Решта учасників до останнього ходу визначали призерів змагань. В підсумку другим став Віктор Лук’янчук, а третім - Андрій Зозулін. В командному заліку впевнено перемогли освітяни, другими стали 3 ТВУЗ, третіми - представники ПрАТ "Миргородкурорт".

Після двох видів змагань впевнено лідирують освітяни, другими йдуть представники 3 ТВУЗ, третіми представники ЦРЛ.

Наступної суботи в спортивному залі ЗОШ №1 відбудуться змагання з настільного тенісу.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]