Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
СОРОМНО СИДІТИ ВДОМА, КОЛИ В ТВОЇЙ КРАЇНІ ВІЙНА!
2016-02-24

В умовах ведення гібридної війни Збройні Сили України потребують вмотивованих професійних військових. За всі часи незалежності реформування Збройних Сил зводилося до скорочення особового складу, озброєння техніки, системи управління, збільшення підрозділів тилу та зменшення бойової складової! Бойове навчання зводилося до «показухи», здійснювалася інформаційна компанія, що армія нам не потрібна на нас ніхто не збирається нападати, у нас не має ворогів.

Протягом років в армії не проводилося оновлення техніки, стандартів речового, продовольчого та інших видів забезпечення, підприємства так званої оборонки переводилися на випуск цивільної продукції, доводилися до банкрутства та розпродувалися. Знищувалася система комплектування особовим складом, розформовувалися військові комісаріати (в області було скорочено 7-м комісаріатів) скорочувався особовий склад, військових замінювали цивільними. Приймалися кроки до знищення військового обліку громадян та техніки національної економіки, що є основою для проведення мобілізації людських і транспортних ресурсів. У військових комісаріатах 3-го розряду із особового складу залишився військовий комісар, два державних службовця та прибиральниця. У 2012 році знищена вже налагоджена та ефективно працююча система набору та підготовки на військову службу за контрактом рядового сержантського складу шляхом розформування Територіальних центрів комплектування військовослужбовцями за контрактом.

Тобто на сьогодні не виникає жодних сумнівів що, проводилося планомірне та цілеспрямоване знищення армії щоб у потрібний момент вона не були спроможні дати відсіч агресору!

Анексія Криму, окупація частини території Донецької та Луганської областей дала зрозуміти, що кадрові, професійні, вмотивовані та оснащені по вимогам сучасності Збройні Сили є фактором стримування для потенційного агресора та гарантом мирного життя громадян.

На сьогоднішній день армія має найвищий ступінь довіри як від керівництва держави так і від громадян, не потрібно забувати,  що у 2014 році під час подій на майдані, Збройні Сили серед силових структур залишалися на боці громадян та держави.

Протягом 2-х років в надважких умовах зазнаючи поразок, роблячи помилки одночасно, відновлюючи застарілу техніку, тилове забезпечення маючи підтримку населення через волонтерський рух, колишні трактористи менеджери, поряд з кадровими військовими гартували в боях свій професіоналізм. Врешті-решт ціною тисяч життів, скалічених доль солдатів та офіцерів зупинивши та давши серйозну відсіч російським найманцям та елітним кадровим військам ми маємо лінію розмежування, хитку та відносну тишу на передовій.

Але такий стан справ не дає приводу для заспокоєння ворог підтягує сили, перегруповується - Україна і надалі є учасником великої геополітичної гри і щоб не бути в ній розмінною монетою ми повинні бути готовими до швидкої та рішучої відповіді.

Протягом 2015 року скориставшись зменшенням інтенсивності ведення бойових дій було сформовано 15 бригад, 1 полк та 5 батальйонів (дивізіонів), відновлено боєздатність 12 бригад і 60 батальйонів (дивізіонів). Зріс авіаційний парк і бойовий склад зенітних ракетних військ. На військову службу за контрактом залучили понад 16 тисяч осіб, підготовку пройшли понад 115 тисяч військовослужбовців. Кількість навчань зросла майже втричі. Відновлено функціонування командування та військових частин ВМС, а до військ доставлено 35 тисяч зразків озброєння та військової техніки. Виплачено 100 мільйонів гривень винагороди за участь у бойових діях. Укладено 619 договорів на 2 млрд. 950 млн. грн. на виробництво та постачання одягу, взуття та інших предметів до підрозділів Збройних Сил продовжується. Відповідно до державного оборонного замовлення на 2015 рік закупили та поставили до зони проведення АТО 1768 одиниць новітніх та модернізованих зразків ОВТ, понад 400 тисяч ракет та боєприпасів. Цьогоріч на озброєння армії прийнято 17 нових зразків ОВТ та планується прийняти ще 7.

У 2016 році продовжуватимуться заходи щодо комплектування Збройних Сил особовим складом, зокрема протягом першого кварталу Полтавський обласний військовий комісаріат планує через районні (міські) військові комісаріати області протягом першого кварталу 2016 року провести відбір - 95 майбутніх військових Збройних Сил України.

Відбір буде проводиться районними (міськими) військовими комісаріати області із громадян України віком від 18 до 60 років на військову службу за контрактом і резерву Збройних Сил України, до навчальних військових частин Сухопутних військ, Високомобільних десантних військ, Повітряних сил та інших військових частин на посади рядового, сержантського та старшинського складу.

Військовослужбовцям Збройних Сил України держава гарантує: стабільне грошове забезпечення, яке з 1 січня 2016 року підвищено до рівня 7000 грн - 14000 грн, одноразову матеріальну допомогу впродовж кожного року, виплату грошового допомоги на оздоровлення, щорічну оплачувану відпустку (від ЗО до 45 діб), професійне зростання, безкоштовне медичне обслуговування в закладах МО України та інше.

Бажаючи оволодіти військовою професією та стати на захист своєї держави необхідно звернутися до Миргородського об'єднаного міського військового комісаріату за місцем перебування на військовому обліку (довідки за телефоном (05355)4-60-24 або за цілодобовою «гарячою» лінією обласного військового комісаріату (0532) 2-26-96).

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]