Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Сергія Соломаху обрано віце-президентом Асоціації "Енергоефективні міста України"
2015-06-23

У Вінниці, в рамках Європейського Тижня сталої енергетики Асоціація «Енергоефективні міста України», 16 -17 червня  провела свою IX міжнародну конференцію та загальні збори Асоціації. Участь у конференції взяв і міський голова Сергій Соломаха.

Темою цьогорічної зустрічі, яка зібрала понад сто п’ятдесят учасників з усіх регіонів України, представників органів центральної виконавчої влади, дипломатичних місій, донорських структур та міжнародних організацій, громадських організацій, українських міст - підписантів Угоди Мерів та членів АЕМУ, а також практикуючих експертів і консультантів, обрано «З Угодою Мерів до енергонезалежності: Виклик прийнято!».

«Назва конференції не є випадковою. Адже за понад шість років існування цієї масштабної європейської ініціативи до неї долучилися уже понад 100 міст України, усвідомлюючи, що комплексне вирішення проблем з ефективним використанням енергії та зменшення залежності від імпортованих енергоносіїв розпочинається саме на місцевому рівні» - зазначив виконавчий директор АЕМУ, п.Андрій Кирчів у своєму привітальному слові. Захід проводився в рамках завершення діяльності великого європейського проекту «Модель розбудови потенціалу України і Грузії для їхньої участі в Угоді Мерів – взірцеве рішення для Східного партнерства та країн Центральної Азії», лідером якого була команда Асоціації ЕМУ. 

Паралельно до заходів IX міжнародної конференції «З Угодою Мерів – до енергонезалежності: Виклик прийнято!» 16 червня відбулися загальні збори Асоціації «Енергоефективні міста України». 

Згідно із порядком денним зборів, було заслухано та затверджено описовий та фінансовий звіти виконавчої дирекції АЕМУ за 2014рік, а також плани на 2015рік. До складу АЕМУ  прийнято міста Мена, Гола Пристань і Кузнєцовськ, які подали відповідні заяви про членство. Загальні збори висловили свою повну довіру діючому Президентові АЕМУ, переобравши Володимира Гаразда на наступний дворічний термін, а також підтримавши його пропозиції щодо обрання віце-президентами Асоціації міських голів м. Рівного Володимира Хомка та м. Миргорода Сергія Соломаху.

Довідка:

Асоціація "Енергоефективні міста України" - добровільне, недержавне, неприбуткове об’єднання органів місцевого самоврядування створене з метою задоволення потреб своїх членів і відповідних територіальних громад у сучасній інформації, нових технологіях, інвестиціях, розвитку співробітництва та обміну досвідом з українськими і закордонними партнерами в ділянках ефективного та ощадливого використання енергетичних ресурсів, надання якісних енергетичних послуг, підвищення енергетичної безпеки, захисту довкілля та забезпечення сталого розвитку поселень.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]