Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Семінар для підприємців "Відкриті двері для легалізації"
2017-02-06

Відбулася зустріч з представниками малого і середнього бізнесу "Відкриті двері для легалізації". Проведення круглого столу ініціював міський голова Сергій Соломаха та куратор сфери економіки, заступник міського голови Сергій Павленко. Звертаючись до підприємців очільник міста розповів про децентралізацію, делеговані повноваження на місцях та нововведення у законодавстві, зокрема і в підприємницькій діяльності. Для роз'яснення змін на семінар запросили представників відповідних служб.

Начальник відділу праці управління соціального захисту населення Тетяна Овлах розповіла про легалізацію найманих працівників. Оскільки  податкову ставку для підприємців другої категорії рішенням сесії міської ради було зменшено з 20 до 10%, то представники влади закликали  працювати у правовому полі.

Про Порядок оплати праці найманих працівників, мінімальні гарантії в оплаті праці, контролюючі органи, що перевіряють дотримання законодавства про працю розповіла головний  державний інспектор управління держпраці у Полтавській області Світлана Гармаш.  Заступник начальника Миргородського об’єднаного управління Пенсійного Фонду  Тетяна Мельник озвучила соціальні гарантії при виплаті зарплати на рівні мінімальної. Заступник начальника Миргородської ОДПІ Головного управління ДФС у Полтавській області Людмила Подоляка розповіла про спрощену систему оподаткування фізичних осіб–підприємців. Вели мову і про працевлаштування та порядок обліку безробітних. Про це говорив юрист-консульт І категорії Миргородського міськрайонного центру зайнятості Григорій Горбань.  Під час семінару відбувся конструктивний діалог, у ході якого підприємці отримали вичерпні відповіді на запитання та консультації.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]