Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Сеанс "гарячої телефонної лінії" з міським головою
2019-08-14

5 миргородців звернулося на "гарячу телефонну лінію", яка відбулася 13 серпня. Вони порушили питання, що стосуються переважно житлово-комунальної та соціальної сфер. По кожному із звернень було надано пояснення та залучено до вирішення питань профільних заступників і керівників відповідних відділів.

Жителька  будинку з вулиці Гоголя, 47/2 дякувала за укладення асфальту біля будинку,  цікавилася  тарифами на теплоенергію, контрою за зняттям показників із загальнобудинокових лічильників на тепло. Інша заявниця з вул. Багачанська, 64  просила допомогти вирішити фінансове допомоги, оскільки не може оплачувати опалення в зимовий період. Колективне звернення стосувалося перенесення вигрібної ями від приміщення Центру зайнятості.

 Також було порушено питання про відсутність світла у гаражному кооперативі "Автолюбитель" та ремонту у 6-му під'їзді  вул. П. Мирного, 20. Громадяни, які зателефонували на "гарячу" лінію отримали відповіді та роз'яснення шляхів вирішення проблем.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]