Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Щодо надання благодійної допомоги підприємцями-переможцями грантової програми "Курс на Незалежність"
2023-01-23

Продовженням реалізації грантової програми "Курс на Незалежність"  стало підписання підприємцями -  переможцями програми, договорів про надання благодійної допомоги.  В залі засідань міської ради договори підписали двоє фізичних осіб–підприємців: Марина Блонська та Марина Шляхта, які зареєстровані та працюють на території Миргородської громади. Потрібно зазначити, що дані підприємці зазнали наслідків вторгнення росії в Україну ще в 2014 році, пройшли нелегкий шлях відновлення бізнесу вже після переїзду, готові працювати та допомагати жителям нашої громади.

У договорі зазначено, що підприємець – благодійник зобов'язується передати  на добровільній основі благодійну допомогу у вигляді продуктів харчування з метою забезпечення потребуючих осіб, які мешкають на території Миргородської міської територіальної громади.

Договори підписані в присутності Радько Жанни, заступника директора з земельних та соціальних питань підприємства АСТАРТА СТОВ Мусіївське, яке виступає співзасновником грантової програми "Курс на Незалежність".

 Нагадуємо, що проєкт організований завдяки співпраці українського бізнесу та німецького банку розвитку: Агропромхолдингу «Астарта-Київ» та Deutsche Investitions- und Entwicklungsgesellschaft mbH. Партнерами з впровадження є благодійний фонд Благодійний фонд "Повір у себе ", благодійна організація CO «Light of Hope»/БО «Світло надії» та агенція місцевого економічного розвитку «AMEP».

Побажаємо нашим переможцям  успішної реалізації проєкту та розвитку бізнесу на благо нашої громади.

 

Відділ підприємництва, торгівлі та

 агропромислового комплексу міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]