Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Щоб успішно пройти цей шлях – ми маємо іти по ньому разом!
2020-06-24

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 13 травня 2020 року №571-р затверджено Перспективний план формування територій громад Полтавської області. Згідно з розпорядженням до Миргородської територіально громади входять наступні громади: Миргородська, Біликівська, Вовнянська, Гаркушинська, Дібрівська, Зубівська, Кибинська, Петрівцівська, Слобідська, Хомутецька, Шахворостівська, Ярмаківська.

24 червня голови вказаних громад, керівники структурних підрозділів міської ради та районної державної адміністрації, керівники комунальних підприємств, голови рад мікрорайонів  зібралися, щоб обговорити перспективний план формування територій громад.

Міський голова Сергій Соломаха акцентував увагу на тому, що як у міській, так і у сільськиx громадах є свої інфраструктурні проекти. Щоб врахувати дані проекти при формуванні бюджету Миргородської територіальної громади потрібно налагодити співпрацю між районними і міськими структурними підрозділами подібного напрямку. Також потрібно врахувати доходи і видатки всіх громад. Важливими є питання земельного фонду та старостатів.

Голова районної державної адміністрації Вікторія Ємець акцентувала увагу на важливості тісної співпраці та збереження спеціалістів для формування успішної та спроможної громади.

Голова районної ради Леонід Яринич підняв питання трансформації голів сільських і селищних рад у старости та ролі районних рад після місцевих виборів.

Щоб успішно пройти цей шлях – ми маємо іти по ньому разом! Саме такими словами можна підсумувати нараду, адже лише спільними зусиллями міської і сільських громад можна розпочати процес успішного об'єднання.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]