Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Розвиток соціального підприємництва
2017-05-23

Львів ділиться досвідом розвитку соціального підприємництва. У навчальній поїздці беруть участь миргородські делегати: секретар міської ради Наталія Гирка, приватний підприємець Олена Булойчик, директор Центру СССДМ Володимир Кір"ян. Захід організовано Проектом ПРОМІС  для представників міст-партнерів.

Зустріч учасників поїздки з міським головою Львова Андрієм Садовим, ознайомлення з програмами сприяння розвитку підприємництва у Львові, зокрема соціального підприємництва, та вивчення досвіду успішних соціальних підприємств. А ще - майстер-клас з виготовлення валяних виборів від рукодільниць соціального підприємства "Рукомисли". Насичений, інформативний день, який подарував нові враження, знання та уміння, провели учасники навчальної поїздки з питань розвитку соціального підприємництва. Як розповіла телефоном Наталія Гирка, результатом навчальної поїздки стане  створення соціального підприємства у Миргороді.  Передбачається, що воно спеціалізуватиметься на пошиві традиційного українського одягу.

У програмі навчальної поїздки ознайомлення з  прикладами роботи соціальних підприємств Львівської та Івано-Франківської областей, відвідання Спільноти "Емаус-Оселі" у м.Винники - громадської організації, створеної для людей, які опинилися у складних життєвих обставинах, та знайомство з роботою Центру ресоціалізації ув'язнених у Бродах,- йдеться на сайті проекту ПРОМІС.

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]