Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Розвиток креативності та творчого потенціалу на уроках трудового навчання
2018-12-26

На базі Миргородської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №5 відбувся семінар-практикум учителів початкових класів на тему: «Розвиток креативності та творчого потенціалу на уроках трудового навчання». Під час практичного модуля учасники активно долучилися до роботи у групах. Було проведено чотири майстер-класи з виготовлення новорічних іграшок із пластикових пляшок, 3-D сніжинок із паперу, вітальних листівок у техніці «ай ріс фолдінг» та «ізонитка».

Учасників заходу привітали голова міського методичного об’єднання вчителів початкових класів Левун Ніна Вікторівна та заступник директора з навчальної роботи Кравченко Наталія Миколаївна.

Семінар складався з теоретичного та практичного модулів. Відповідно до програми семінару, теоретичний модуль було проведено у форматі презентації  досвіду роботи закладу «Новітні технології на уроках трудового навчання в початковій школі».

Особливе захоплення викликав майстер-клас від мами учениці 2-А класу Савенко Тетяни по створенню композицій із використанням фруктів, овочів, квітів.

Керівники майстер-класів Чукаліна Віталія Віталіївна, Левун Ніна Вікторівна, Моршна Любов Миколаївна, Шленськова Віра Михайлівна проявили креативність, творчість та змогли захопити новими ідеями всіх присутніх.

Завершився семінар обговоренням та підведенням підсумків. Учителі зазначали, що отримані знання обов’язково будуть використовувати у своїй роботі.

Погибко Н. І., методист  методичного кабінету відділу освіти

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]