Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Розвісимо годівнички!
2017-01-05

Екологічну акція під такою назвою організували у СШ №5. Щоб підтримати зимуючих пернатих, учні  взяли участь у конкурсі годівничок та розвісили їх у шкільному саду. У дні канікул юннати приносять корм та спостерігають за пташками. Юні орнітологи організували екологічну акцію, щоб активізувати бажання допомагати птахам у холодну пору року та показувати приклад любові до братів наших менших.

Птахи не тільки прикрашають наше життя, вони перші помічники людини у боротьбі проти шкідливих комах та гризунів. Їх здавна називають санітарами лісу та полів. Тому люди також повинні дбати про пернатих. Найважче птахам - взимку, коли падає білий лапатий сніг і віють холодні вітри. Деякі птахи відлітають у теплі краї, а інші, найсміливіші, залишаються зимувати. Найважливіші та найтяжчі зимові місяці для птахів – грудень і січень, саме тоді потрібна допомога, увага людини. І справа тут не тільки в морозі. Птахам важко пережити скорочений світловий день. За якихось 6 – 7 годин їм потрібно не лише знайти їжу, а й засвоїти її, щоб пережити довгу зимову ніч. Виявляється, що в грудні птах робить у середньому за світловий час доби близько 800 рухів, а в січні – 1200, тобто додається час, а тому й збільшується шанс дістати їжу та вижити взагалі. Тому взимку у птахів залишається одна надія – на людину. Розвісимо годівнички у садах! Одна годівничка протягом зими рятує життя 12-м птахам.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]