Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Робота рад мікрорайонів міста за 2018 рік
2019-03-20

Програма підтримки діяльності органів самоорганізації населення Миргорода спрямована на подальший розвиток самоврядування, як важливої складової становлення громадянського суспільства, зміцнення організаційно-правових, фінансово- економічних засад місцевого самоврядування, створення сприятливих умов для участі громади міста у вирішенні питань місцевого значення. Чим жили ради мікрорайонів у минулому році, обговорили на засіданні виконавчого комітету, що відбувся 20 березня.

За словами начальника сектору по роботі з органами самоорганізації населення організаційного відділу Галини Крившич, на сьогодні у місті працює 7 рад мікрорайонів, які об'єднують 250 вуличних та будинкових комітетів, з них 28 - ОСББ. Ради мікрорайонів забезпечені приміщенням, комп'ютерною технікою, мають електронні адреси для оперативного вирішення будь-яких питань. Діловодство у радах мікрорайонів ведеться відповідно до номенклатури справ. Кожного понеділка у міській раді відбуваються наради за участю секретарів рад мікрорайонів, керівників та представників комунальних служб міста, інших зацікавлених посадових осіб, де вирішуються нагальні питання життєдіяльності міста.

Відповідно до Програми підтримки діяльності органів самоорганізації населення міста, з метою налагодження двостороннього зв'язку та тісної співпраці із владою, вдосконалення роботи рад мікрорайонів, із міського бюджету у 2018 році виділено 310 605 грн. Із цих коштів на загальноміські заходи по радах мікрорайонів у 2018 році виділено та освоєно 106 090 грн. Кошти спрямували на проведення масових заходів та календарних свят. Фінансова підтримка дала змогу на належному рівні організувати основні культурно-масові заходи, а саме: День пам'яті та примирення, Міжнародний День захисту дітей, День міста, новорічні ранки. Крім того, було профінансовано привітання голів вуличних та будинкових комітетів з ювілеями, свята вулиць, будинків. Усі мікрорайони взяли активну участь у проведенні заходів до Дня міста і презентували виставку робіт народних умільців, виставку-продаж "Гостинні мікрорайони" та підготували композицію "В родинному колі рідного міста", яка зайняла перше місце.

Питання благоустрою нашого міста – важлива складова роботи рад мікрорайонів. Інспекторами сектору по роботі з органами самоорганізації населення у тісній співпраці з Інспекцією з благоустрою ВЖКГ проводилися регулярні рейди вулицями мікрорайону з метою роз’яснень правил благоустрою. Виявлялися несанкціоновані звалища, не вивезене громадянами обрізане гілля, будівельне сміття біля приватних садиб, несвоєчасне косіння прилеглих територій. Здійснювалися заходи щодо боротьби з амброзією. Зазначені питання вирішувались шляхом усних зауважень, письмових листів-попереджень.

Гарною практикою стало проведення толок у рамках двомісячника благоустрою і озеленення, оглядів-конкурсів на кращий благоустрій вулиці, будинку. У 2018 році на конкурс найкращого благоустрою у номінаціях: "Кращий під'їзд", "Кращий багатоповерховий будинок", "Кращий двір багатоквартирного будинку", "Кращий балкон", "Краща клумба", "Краща вулиця у приватному секторі", "Кращий благоустрій приватної садиби" було подано 39 заявок. Вісімнадцять переможців (перших місць -5, других – 6, третіх - 7) отримали сертифікати на придбання матеріалів на благоустрій своїх територій, які були вручені в рамках святкування Дня міста.

          Ради мікрорайонів проводили роботу серед населення щодо участі в проектах: «Місто активних громадян», «Громадський бюджет Миргорода». У тісній співпраці із військовим комісаріатом організовувалася роз’яснювальна робота серед призовників та їх батьків щодо призову на строкову військову службу.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]