Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Робота комісії з питань регламенту
2020-07-06

У рамках підготовки до чергової сесії міської ради 6 липня відбулося засідання постійної комісії з питань регламенту, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів. На погодження комісії було винесено 2 проєкти рішень: про затвердження Статуту територіальної громади міста Миргорода в новій редакції та Положення про уповноважений підрозділ з питань запобігання та виявлення корупції Миргородської міської ради в новій редакції.

У новому Статуті особливу увагу приділено питанню взаємодії громадськості з органами та посадовими особами місцевого самоврядування, порядку створення й забезпечення діяльності органів самоорганізації населення. Також регламентуються порядок реалізації таких інструментів безпосередньої участі жителів територіальної громади у вирішенні питань місцевого значення, як загальні збори громадян та місцеві ініціативи. Одним із нововведень є те, що згідно з новим Статутом депутати мають складати присягу перед міською радою.

Зміни у Положення про уповноважений підрозділ з питань запобігання та виявлення корупції Миргородської міської ради розширює повноваження відповідного відділу у сфері протидії корупції та дозволяє  проведення експертизи проєктів нормативно-правових  актів, організаційно-розпорядчих документів, візування проєктів розпоряджень з основної діяльності, адміністративно-господарських питань, а також проєктів інших розпоряджень залежно від їх видів.

На засідання комісії було запрошено представника Національної поліції України, який відповів на запитання щодо стану законності, боротьби із злочинністю, охорони  громадського порядку на території міста.

Також в порядку інформування було розглянуто питання ставок місцевих податків і зборів, реконструкції та модернізації об’єктів інфраструктури міста, деяких земельних питань та ін.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]