Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Робота бюджетної комісії
2020-07-07

7 липня, у рамках підготовки до 57-ї сесії, відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань бюджету, інвестицій та підприємництва. На засіданні було проаналізовано усі проєкти рішення, які внесено на погодження комісії.  А це більше 20 питань.

Депутати розглянули зміни до бюджету. Відповідно до запропонованих змін збільшуються видатки на утримання кабінету УЗД  КНП «Миргородський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» – 200 000 грн., на програму “Здоров’я жителів міста Миргород” – 73 600 грн.,  на придбання обладнання для їдалень закладів загальної середньої освіти 272 200 грн.; на капітальний ремонт по заміні вікон і дверей ЗОШ № 1 імені Панаса Мирного – 106 906 грн.

На погодження комісії було винесено ряд проєктів рішень щодо місцевих податків і зборів. Усі проєкти було підтримано. Також були детально вивчені запропоновані зміни до програм будівництва, реконструкції та модернізації об’єктів інфраструктури міста; регулювання земельних відносин; капітального ремонту, реконструкції та будівництва вуличного освітлення; благоустрою міста; переліку об’єктів по ремонту дорожньо-мостового господарства та об’єктів благоустрою.

Після активного обговорення члени комісії погодили надання згоди на прийняття до комунальної власності територіальної громади міста Миргородської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату та об'єктів, які обліковуються на балансі ДП “Державний Миргородський гренажний завод”.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]