Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Робоча зустріч у селі Петрівці Миргородського району
2019-04-05

Весна – активна пора для сільгоспвиробників, зокрема для жителів села. Тому 04 квітня 2019 року відбулась робоча зустріч  директора Миргородської міськрайонної філії Полтавського ОЦЗ Соломахи Ірини Іванівни та фахівця відділу  взаємодії з роботодавцями Малдрик Наталії Вячеславівни з сільським головою  Петрівцівської сільської ради Чех Сергієм Миколайовичем, головним бухгалтером сільської ради Фесенко Ніною Миколаївною, керівництвом і менеджером по кадрам ТОВ АФ «Миргородська», головним бухгалтером комунального підприємства «Благоустрій» Петрівцівської сільської ради  Бойко Валентиною Володимирівною.

   Обговорювались нагальні питання, що турбують жителів села Петрівці. Зокрема  організація та проведення громадських робіт на території Петрівцівської сільської ради із залученням коштів місцевого бюджету та коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття. Вирішено: заключити договір про організацію громадських робіт з Петрівцівською сільською радою 09 квітня 2019 року із створенням 3 тимчасових робочих місць для осіб, які перебувають на обліку в Миргородській міськрайонній філії Полтавського ОЦЗ.  Громадські роботи сприятимуть благоустрою та озелененню території с. Петрівці, кладовищ, зон відпочинку, придорожніх смуг, догляду за монументом загиблим воїнам, братською могилою в с. Петрівці.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]