Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Ремонт вулиці Мічуріна
2015-08-04

Щоб міськими тротуарами, провулками і вулицями було комфортно переміщуватися, їх підсипають щебенем та асфальтують. Для відновлення доріг та внутрішньобудинкових проїздів передбачені кошти з міського бюджету.  Перевиконання дохідної частини фінансового документа міста за шість місяців 2015 року  на 13 % забезпечило збільшення об’єму робіт, які передбачалися при складанні кошторисів програм. 

Нині працівники ПрАТ  "Миргородський агрошляхбуд"  виконують капітальні роботи на вул. Мічуріна. Спочатку вулицю підсипали щебенем, а потім нанесуть асфальт товщиною 5 см.  Цю вулицю ремонтують вперше після її прокладання.  

- Відновленню цієї дорожньої артерії та ремонту інших значимих об’єктів, на які не було грошей, сприяє перевиконання міського бюджету, - зазначає міський голова Сергій Соломаха. За шість місяців  перевиконання становить 13%.   А це означає, що мешканці, які роками чекали на рівну вулицю чи новенький тротуар на периферії, нарешті їх отримають. Програма "Місто без околиць"- діє!  

На цьому тижні, зокрема, продовжаться роботи на об’єкті «Реконструкція будівлі СЮТ по вул. Сорочинській,88/205 (перша черга),  будівництво водогону по вул. Єрківській   та спортивного майданчика ЗОШ №1 ім. П.Мирного. Також за кошти міського бюджету розпочнеться реконструкція існуючих приміщень будівлі корпусу №1 ЗОШ №3 по вул. Гоголя,10.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]