Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Реформи дадуть реальну владу громадам
2015-04-17

  Про хід реформи місцевого самоврядування в Україні та участь АМУ у її впровадженні йшлося на  засіданні Правління Асоціації міст України, що відбулося 16 квітня у Києві.  У засіданні взяли участь близько 40 міських голів - членів Правління Асоціації міст України. Серед учасників – був і міський голова Сергій Соломаха. Повернувшись із засідання, керівник міста провів брифінг для журналістів, на якому акцентував на основних питаннях, що обговорювали у столиці.

Сергій Соломаха зазначив актуальність проведення реформи адміністративно-територіального устрою та місцевого самоврядування в Україні. На думку міського голови, реформи дадуть реальну владу радам, перш за все - повноваження та фінансові ресурси, а також забезпечать належний рівень адміністративних послуг, які надаватимуться населенню. Ті громади, які об’єднаються, отримають від держави преференції та перспективу розвитку, - підкреслює Сергій Соломаха.

Перші місяці роботи за новим Податковим та Бюджетним кодексами позитивно відображаються на бюджеті Миргорода. Перевиконання становить майже 20%. На думку міського голови, низка законів, які планують прийняти у перспективі, позитивно вплинуть на життєдіяльність громад.

Міський голова також нагадав, що на 52-й сесії Миргородської міської ради було прийнято рішення Про ініціювання добровільного об’єднання територіальних громад. Згідно з рішенням до адміністративного центру об’єднаної територіальної громади, визначеної як Миргородська міська територіальна громада, можуть увійти сільські ради в 15- ти кілометровій зоні від Миргорода. Нині громади обговорюють пропозицію.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]