Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Реалізація проекту "Підтримка та допомога внутрішньо-переміщеним особам"
2015-07-16

Цими днями міський голова Сергій Соломаха зустрівся із директором Програми розвитку Організації об’єднаних націй Янтомасом Хімстра, керівником проекту ПР ООН «Швидке реагування на соціальні та економічні проблеми внутрішньо переміщених осіб в Україні» Русланом Федоровим, координатором ПР ООН в Полтавській області, заступником директора благодійної організації «Світло надії»  Надією Тімошенко. Під час зустрічі було обговорено питання щодо вирішення соціальних та економічних проблем, а також працевлаштування внутрішньо переміщених осіб в Україні та в Миргороді.

За підтримки Програми розвитку ООН в Україні Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у співпраці з благодійною організацією "Світло надії" реалізовано проект "Підтримка та допомога внутрішньо-переміщеним особам". Проектом передбачалося створення належних умов соціальної інтеграції переміщених осіб у територіальній громаді через забезпечення комплексною соціальною, медичною, юридичною та психологічною допомогою. Завдяки злагодженій роботі відповідних служб та управлінь міста відпрацьовано алгоритм, що сприяє адаптації переселенців.

З метою працевлаштування внутрішньо переміщених осіб Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розробив проект, що знайшов підтримку ПР ООН та був визнаний пілотним, фактично Миргород перше місто в Україні де зараз реалізується даний проект. Мета проекту – працевлаштування п’яти вимушено переміщених осіб на посади соціальних працівників Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Для реалізації вищевказаного проекту ПР ООН надано безповоротну фінансову допомогу у розмірі 72 тисяч гривень.

Цього ж дня Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провів презентацію Проекту «Створення у Миргороді Єдиного центру надання допомоги внутрішньо переміщеним особам», у якому будуть скоординовані дії органів місцевого самоврядування та громадських організацій за принципом «єдиного вікна» для вирішення проблем ВПО.

Директор Центру соціальних служб для сім'ї,

дітей та молоді Володимир Кір'ян

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]