Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Разом до Перемоги!
2022-08-15

Під таким гаслом з початку збройної агресії росії проти України працює наш Центр естетичного виховання. З перших днів воєнного протистояння працівники закладу, вихованці та їх батьки долучилися до волонтерської діяльності. Ми передавали воду і продукти у евакуаційні потяги для біженців, збирали і передавали через волонтерів одяг, продукти, речі першої необхідності для внутрішньо переміщених осіб, що втекли із зони бойових дій і знайшли прихисток у Миргородській МТГ. З початку березня наші педагоги почали працювати з дітьми із сімей ВПО, залучаючи їх до творчості та надаючи психологічну підтримку.

І звичайно, поряд з цим левову долю волонтерської діяльності ми спрямували на допомогу  та емоційну підтримку нашим воїнам, що боронять нас від окупантів та кожен день наближають перемогу. Ми долучилися до плетіння маскувальних сіток та збору тари  для бандерівського смузі, розвозили на блок-пости воду, медикаменти, продуктові набори, збирали тару для тушонки. В’язали теплі шкарпетки та шили підголовники, пекли печиво та паски до Великодня, збирали продуктові набори. І все це передавали на передову через волонтерів разом із дитячими малюнками, мотивуючими листами і оберегами у вигляді янголів, коників, браслетів у кольорах прапора України, ляльок-мотанок, брелоків з державною символікою України тощо. У липні Народний художній колектив хореографічний ансамбль «Веснянка» спільно з гуртками «Калинове намисто» і «Живе слово» провели благодійний концерт, під час якого було зібрано і перераховано 2400,00 грн. на придбання тепловізора для наших захисників.

От і у серпні вихованці закладу під керівництвом педагогів взяли участь у комунікаційній кампанії, організованій Полтавським ТЦК та СП «Вірю в Збройні Сили України». У рамках кампанії ми провели акції «Намалюй захиснику» та «Лист воїну». Вихованці гуртка «Кольоровий пензлик» створили 7 малюнків, а вихованці гуртка «Паперові фантазії» написали 17 листів. До акцій були залучені і взяли активну участь діти ВПО. Працівники ЦЕВ сплели більше 60 браслетів-оберегів. Малюнки, листи і обереги було передано воїнам ЗСУ через Миргородський ТРЦК та СП.

І на цьому наша волонтерська діяльність не припиниться.

Тож підтримуємо наших захисників! Тримаємося разом!

Разом переможемо!

 Висловлюю щиру подяку і глибоку повагу працівникам ЦЕВ, вихованцям та їх батькам за активну участь у волонтерській, благодійній та суспільно-корисній діяльності! Ви того варті!

                                                                                                                                                             Анжеліка ХОМЕНКО, керівниця ЦЕВ

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]